Om al muntelui sau explorator urban? In ultimul timp nu am mai intrat in locuri dubioase, nu am mai explorat cladiri parasite care stau sa cada, muntele si tara m-au cucerit, am inceput sa ma plimb mai mult si sa calatoresc prin diverse locuri. Dar oare nu se pot imbina cumva pasiunile vechi si cele noi? Tocmai am descoperit ca se poate.

Va prezint astfel ruinele cabanei Dambu’ Morii din muntii Piatra Mare (la vreo 10-12 km de Brasov, pe DN1). Aceasta ruina este locul de pornire spre Canionul 7 Scari (si el parasit si in paragina) si Cabana Piatra Mare. O noua „cabana” se afla in zona, mai mult hotel acum, numita Hanul Dambu’ Morii. In urma cu 3 ani cabana se afla tot in ruine si din pacate nu stiu cand a ajuns asa. Daca cineva imi poate oferi mai multe informatii si poate cateva fotografii cu aceasta cabana inainte de a ajunge in stadiul in care se afla acum, as aprecia mult:)

Din ce am inteles, proprietarul de drept (care locuieste in strainatate) a revendicat aceasta cladire si a lasat-o asa.😦